-->

Altres obres del grup

Image Title

Perfectes desconeguts

Any representació : 2024

 Una nit de lluna de sang... un grup d´amics de tota la vida queden per sopar. Algú té una idea. Per què no fem alguna cosa diferent? Juguem a un joc? Què passaria si deixessim els nostres mòbils sobre la taula a l´abast de tothom? Trucades, missatges, whatsapps... la nostra vida sencera compartida a l´instant per tots. Un joc innocent o una proposta perillosa? Supersticions o influències de la lluna? Realitat o imaginació? Podria suportar el grup d´mics tal grau de sinceritat?    Juguem? 

Image Title

Strip Poker

Any representació : 2023

Una parella convida als seus nous veïns per conèixer-se, però el sopar arriba a convertir-se en un autèntic malson. Aquesta comèdia mostra amb ironia la falsedat de les relacions socials i fins i tot les matrimonials que només poden assolir una forma de pau hipòcrita per mitjà del secret i la mentida. 

Image Title

Diner (molt) negre

Any representació : 2023


Image Title

Crim perfecte

Any representació : 2023

Un exjugador de tenis planeja minuciosament assassinar  a la seva dona per heretar la seva fortuna i venjar-se d’una infidelitat que ella té amb un conegut escriptor. Tot això amb la complicitat d’un company seu d’universitat que li vol fer xantatge perquè mati a la seva dona. Ho aconseguirà? Serà capaç de dur a terme el seu pla? 

Image Title

Mentiders

Any representació : 2022

És la nit de Nadal i dos agents de la policia són els encarregats de donar una mala notícia a un matrimoni gran. Però es troben amb un munt d´embolics (o es troben implicats en un munt d´embolics per no atrevir-se a dir-ho. Aconseguiran el seu objectiu?