-->

Logo del Grup Artístic Teatral

L’any 1976, en Daniel Claramunt, persona amant del teatre, actor amateur a Barcelona i establert a Cerdanyola del Vallès, home inquiet i amb ganes de fomentar el teatre a Cerdanyola del Vallès, va tenir la idea de formar un grup, comptant amb la possibilitat de fer-ho al local poc aprofitat del Casal Parroquial.

Amb el suport de l’Albert Julià primer, de l’Antonio Ortega després i amb poc més d’una dotzena de persones a les que van animar, es va crear el grup.

Per trobar-hi un nom més o menys adient, van remenar diferents propostes al voltant dels mots que reflectissin el fet de ser un “grup d’artistes” que faria “teatre”. D’aquí en sortí el nom de “Grupo Artístico Teatral” que passats els anys es catalanitzaria com a “Grup Artístic Teatral” i conegut popularment com a “G A T”.

El grup va nàixer sota el lema de ser un “grup d’amics que fan teatre” i ha arribat a ser un “grup de teatre que fa amics”. Des de la seva creació fins l’any 2016, que hem celebrat el 40è aniversari, hi ha passat pel grup un total de tres-centes persones.


És el grup teatral degà de la ciutat.